Απίστευτες σούζες και stunts με Harley!

Έχουμε συνηθίσει τα stunt βίντεο με Superbikes, με Streetfighters, με Supermoto, με Off-Road μοτοσικλέτες, αλλά όταν βλέπεις κάθετες σούζες και drifting με Harley Davidson, το θέαμα απογειώνεται!

Απολαύστε τέσσερα λεπτά χορταστικού θεάματος, με stunt riders που προτιμούν Harley-Davidson για τα κόλπα τους. Μακρύ μεταξόνιο; Δύσκολο να τη σηκώσεις; Δεν ξέρουμε, πάντως οι αναβάτες του βίντεο τα κάνουν όλα να δείχνουν εύκολα!

Το γεγονός είναι πως το ασυνήθιστο, και το απρόσμενο πάντα σε εντυπωσιάζει περισσότερο από κάτι το αναμενόμενο, και ταυτόχρονα το συγκεκριμένο βίντεο παίζει ευχάριστα με τις στερεοτυπικές αντιλήψεις που έχουμε για τους αναβάτες Harley. Όχι λοιπόν, δεν είναι όλοι τους ήρεμα τυπάκια που αρέσκονται μόνο στο Cruising με 55 μίλια την ώρα, και στον ήχο “ποτατό-ποτατό” του κινητήρα. Υπάρχουν και αυτοί που ψάχνουν την αδρεναλίνη, και την απόλαυση που δίνει η παρανοική, τέρμα-γκάζι, μη ενδεδειγμένη οδήγηση. Ωραίοι!
Και αν σας άνοιξε η όρεξη δείτε ΕΔΩ και το προηγούμενο βίντεο της σειράς, με τους τρελούς να σουζάρουν στην… Golden Gate Bridge στο Σαν Φρανσίσκο!

ΠΗΓΗ: mototriti.gr