ΦΟΡΗΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ POWERBANK ENERJUMP | MIDLAND

Η εταιρεία MIDLAND παρουσίασε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση που δεν θα έπρεπε να λείπει απο τις αποσκευές κανενός αναβάτη.

Το Enerjump Powerbank, μια ισχυρή και συμπαγής φορητή μπαταρία,που έχει σχεδιαστεί για τη φόρτιση έκτακτου ανάγκης όλων των φορητών συσκευών, κάτι που μέχρι τώρα ήταν σχεδόν φυσιολογικό, είναι για πρώτη φορά σε θέση να φορτίσει και τη μπαταρία του οχήματος σας που χάλασε. Δηλαδή, την μια μέρα θα φορτώσει το tablet και το τηλέφωνο σας και την επόμενη μέρα θα μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση της μηχανής σας μετά από μια νύχτα στην ύπαιθρο.

 

Με το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο USB, το Enerjump είναι σε θέση να επαναφορτίσει πλήρως και πολλές φορές (έως και τρεις φορές το iphone!) οποιαδήποτε φορητή συσκευή όπως tablet, smartphones, BT ενδοεπικοινωνίες, action κάμερες , φωτογραφικές μηχανές ή MP3, ανά πάσα στιγμή και κατάσταση, χωρίς την ανάγκη πρίζας.

d_370701_C1184_5

Το Enerjump όμως πηγαίνει ακόμη πιο πέρα τις λειτουργίες ενός παραδοσιακού φορητού φορτιστή έκτακτης ανάγκης. Η δύναμη που το κάνει μοναδικό είναι στην πραγματικότητα, παρά το μικρό του μέγεθος και το χαμηλό του βάρος (μόλις 300 γραμμάρια), η ικανότητα να επανεκκινήσει ένα όχημα, χάρη στην χωρητικότητα 8000mAh και την 12/24VDC έξοδο που παρέχει ένα “ρεύμα υψηλής τάσης”. Συνδέεται με την μπαταρία του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας μέσω του ηλεκτρικού καλωδίου (του κόκκινου και του μαύρου σφιγκτήρα) που παρέχονται. Το Enerjump θα επανεκκινήσει γρήγορα και εύκολα, χωρίς την ανάγκη να επιστρατεύσουμε τη βοήθεια άλλων οχημάτων ή πιο σύνθετων εργασιών,  την εκκίνηση του κινητήρα.

0002888_midland-enerjump

Η συσκευή διαθέτει επίσης, έναν LED φακό 100 lumens που επιτρέπει νυχτερινό φωτισμό και χάρη σε ένα “μη συνεχές” φλας, μπορεί να κάνει ένα προειδοποιητικό σήμα SOS, για την ασφάλεια όλων των ταξιδιωτών. Η ένδειξη επιπέδου των 5 LED επιτρέπει να ελέγχουμε ανα πάσα στιγμή την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας της συσκευής για να την φορτώσουμε εκ νέου, με τον πρακτικό φορτιστή τοίχου.

0002887_midland-enerjump

Χάρη στο μικρό του μέγεθος αλλά και στη θήκη μεταφοράς του, μπορείτε να τον έχετε πάντα μαζί σας σε κάθε δραστηριότητα.

Δείτε το Enerjump Powerbank εδώ