ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Παρεχόμενες υπηρεσίες και Προϊόντα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή μέσο διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα motokinisi.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα motokinisi.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λπ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”.

Ασφάλεια

To motokinisi.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα.

Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα motokinisi.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα του ηλεκτρονικού καταστήματος (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας ο πελάτης θα πρέπει να προβεί σε έγκαιρη ενημέρωση είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά

Ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Στοιχεία Εταιρείας

Μοτοκίνηση Μον. ΙΚΕ
Εμπορία αξεσουάρ Μοτοσυκλέτας και Αναβάτη
Παπανικολή 144 Χαλάνδρι, 15232
ΑΦΜ 095194520
Γ.Ε.ΜΗ. 473101000


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο κατάστημα μας έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

1. Με αντικαταβολη 
Το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της ACS την ώρα της παράδοσης του δέματος. Η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  

Κάνοντας μια παραγγελία μέσω του site και επιλέγοντας τρόπο πληρωμής ”κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό” στο καλάθι αγορών, η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή. Μόλις πραγματοποιήσετε τη κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email επισυνάπτωντας το αποδεικτικό της κατάθεσης. Σαν αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός της παραγγελίας σας. 

 • Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν πάντα τον καταθέτη.
 • Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 2-3 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. 

Τραπεζικός λογαριασμός:

Eurobank: 0026.0036.61.0200098216
(IBAN:GR5302600360000610200098216)

Πειραιώς: 5168.047879.953
(IBAN: GR3601721680005168047879953)
Δικαιούχος: ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 

3. Πληρωμή μέσω Paypal

Payments by PayPal
Εάν έχετε λογαριασμό PayPal μπορείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας κάνοντας login στο site του PayPal, όταν αυτό σας ζητηθεί στο ταμείο.
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένος συνεργάτης του PayPal – Verified. 


4. Με χρέωση πιστωτικής κάρτας 
Οι κάρτες που υποστηρίζονται από το σύστημα μας είναι VISA και MASTERCARD. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την τράπεζα Eurobank για τη διασφάλιση των στοιχείων σας κατά την αγορά με πιστωτική κάρτα από τα online κατάστημά μας. Οι συναλλαγές σας διασφαλίζονται με 128 bit level SSL κωδικοποίηση, ασφάλεια επιπέδου τραπεζών.

5. Πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας

Οι κάρτες που υποστηρίζονται από το σύστημα μας είναι VISA και MASTERCARD. Για αγορά με άτοκες δόσεις είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας (credit card) και όχι χρεωστικής (debit card) ή προπληρωμένης (pre-paid). Το πλήθος των δόσεων καθορίζεται από το συνολικό κόστος της παραγγελίας ως εξής: 

Πλήθος άτοκων δόσεων Ποσό
3 50€-100€
4 100€-150€
5 150€-200€
6 200€-300€
8 300€-500€
10 500€-999€
12 999€-


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι αποστολές της εταιρείας μας γίνονται μέσω ACS.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντος 48ωρών και παραλαμβάνονται μετά από 2 – 3 εργάσιμες ημέρες.

 • Τα μεταφορικά είναι δωρεάν όταν η παραγγελία ξεπερνάει τα 90,00 €
 • Το κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 90,00€ είναι 5,00€ για όλη την Ελλάδα.
 • Η πληρωμή με αντικαταβολή ΔΕΝ χρεώνεται επιπλέον.

Για την πολιτική επιστροφών μας δείτε εδώ:  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

*Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 48ωρών μέσω της ACS με θαλάσσια μεταφορά (ACS Cyprus Economy).

 • Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες από την αναχώρηση του πλωτού μέσου για τη Κύπρο. Η αναχώρηση του πλωτού μέσου πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη.
 • Το κόστος των μεταφορικών είναι 25€ ανεξαρτήτως της αξίας και του ογκομετρικού μεγέθους της παραγγελίας
 • Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται

.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Εδώ στη Motokinisi βασική μας προτεραιότητα είναι η  ικανοποίηση και η εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτή η προτεραιότητα παραμένει εδώ και 39 χρόνια κεντρική υποχρέωση  της επιχείρησης μας και μετά από τρείς γενεές  δραστηριοποίησης στο χώρο της μοτοσυκλέτας είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να την παρέχουμε.

Έτσι λοιπόν διατηρούμε και στο διαδικτυακό μας κατάστημα μια εξαιρετικά φιλική πολιτική επιστροφών .

Ευχαρίστως θα σας αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε προϊόν θέλετε να επιστρέψετε χωρίς κόστος επιστροφής!

Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει:

 • εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της αντίστοιχης απόδειξης ή τιμολογίου.
 • μέσω ACS χρησιμοποιώντας τον κωδικό ………
 • η δεύτερη αποστολή επιβαρύνεται με κόστος 5‎€

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση μαζί με όλα τα παρελκόμεναΔε θα πρέπει να έχει γίνει χρήση του προϊόντος. Επίσης δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί οι προστατευτικές ζελατίνες εάν πρόκειται για κράνος. Επιστροφές που δε πληρούν όλα τα παραπάνω δε θα γίνονται δεκτές.

Η αποστολή των προϊόντων πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με την ACS. Εντός του δέματος θα πρέπει να υπάρχει η απόδειξη αγοράς καθώς και ένα χαρτί στο οποίο θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του πελάτη, η διεύθυνση της αποστολής καθώς και ο κωδικός (SKU) του προϊόντος και το μέγεθος με το οποίο θέλει να πραγματοποιήσει την αλλαγή.

Τα δέματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην εξής διεύθυνση:

ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ

Παπανικολή 144, Χαλάνδρι

ΤΚ: 15232

Τ: 2106850000

*Τα παραπάνω ισχύουν για αποστολές εντός Ελλάδος

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ

Αλλαγές προϊόντων που έχουν αποσταλεί στη Κύπρο πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο 2106850000


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα motokinisi.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.).

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

© 2022 Motokinisi | Powered by Stonewave