Ποιοι είμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία Mοτοκίνηση ιδρύθηκε το 1978 και είχε ως κυρίαρχο στόχο την ανάπτυξη και διάδοση του δικύκλου σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σκοπός της ήταν και είναι να καταφέρει να καλύψει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαζόταν ο κάθε μοτοσικλετιστής. Έτσι λοιπόν στο κατάστημα μας θα βρείτε αξεσουάρ μοτοσυκλέταςαξεσουάρ αναβάτηδίκυκλασυνεργείο δικύκλων. Έπειτα από πολύχρονη πείρα είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις προσδοκίες και απαιτήσεις των πελατών μας.

Με ένα e-shop από τα πιο ολοκληρωμένα στην ελληνική αγορά θα μπορείτε από εδώ και πέρα να κάνετε τις αγορές των αγαπημένων σας προϊόντων πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο οικονομικά.

Στο φυσικό μας κατάστημα θα βρείτε ένα χώρο άνω των 2000τμ. που καλύπτει όλες τις ανάγκες του μοτοσικλετιστή. Ο κάθε πελάτης λαμβάνει διαφορετική εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας σύμφωνα με τις ανάγκες του. Το προσωπικό μας προσπαθεί κάθε φορά για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

Η εταιρία μας διαθέτει μια τεράστια γκάμα από προϊόντα που μπορούν να καλύψουν σχεδόν όλο το αγοραστικό κοινό της μοτοσυκλέτας και του αναβάτη.

Εμπιστευθείτε μας!

© 2022 Motokinisi | Powered by Stonewave