Ταξίδια ζωής με μια μηχανή | Alex Chacon

Alex Chacón – Ταξίδεψε σε 36 χώρες μέσα σε 600 ημέρες με τη μοτοσυκλέτα του.

O Alex Chacón είναι ένας αναβάτης που αγαπά τα ταξίδια, είναι επαγγελματίας φωτογράφος, κάμεραμαν και παρουσιαστής.

alex chacon

Έχει κάνει διάφορα ταξίδια ανά τον κόσμο πάνω σε διαφορετικές μοτοσυκλέτες και η συνήθεια του να καταγράφει τα απίστευτα μέρη που επισκέπτεται με την actioncamera του τον έκανε διάσιμο. Για τρία χρόνια ταξίδευε και κατέγραφε ‘Selfie’ βίντεο με την κάμερα τοποθετημένη πάνω στο γνωστό κοντάρι, περιστρέφοντας την 360 μοίρες γύρο από τον εαυτό του για να καταγράψει ολόκληρο τον περιβάλλοντα χώρο στα διασημότερα τουριστικά μέρη που επισκέφθηκε.

alex chacon2

Το πιο διάσημο ταξίδι του μέχρι σήμερα ήταν ένα σόλο ταξίδι 500 ημερών μετ ‘επιστροφής από την Αλάσκα ως την Αργεντινή με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για το ορφανοτροφείο, Los Ojos de Dios στο Cd.Juarez του Μεξικού και τα παιδιά της Ουγκάντας στην Αφρική.

Χάρη στην επιτυχία του blogg του www.ModernMotoDiaries.com, το γράψιμο, και την καταγραφή των προσωπικών του στιγμών σε αυτό, ήταν σε θέση να αποθανατίσει αυτή την επική περιπέτεια με μοναδικές φωτογραφίες, βίντεο και ταινίες στο YouTube, όπως το συγκεκριμένο. Τα ταξίδια του έχουν παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο σε χιλιάδες περιοδικά, εφημερίδες, διεθνείς δελτία ειδήσεων και συνεντεύξεις. Έχει επίσης συνεργαστεί με την GoPro σε επαγγελματικές παραγωγές και αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του GoPro.com.

Πούλησε αρχικά ότι είχε στο ξεκίνημα του ταξιδιού του, αναχώρησε από την γενέτειρά του El Paso του Τέξας για τα επόμενα 3 χρόνια ταξίδευε πάνω στη μοτοσικλέτα του σε πάνω από 36 χώρες και πάνω από 200.000km σε όλο τον κόσμο, ανακαλύπτοντας τα πιο μοναδικά μέρη και ανθρώπους πάνω στη γη!

?????????????

Συνεργάζεται συνεχώς με εταιρίες όπως GoPro, Alpinestars , Kawasaki , First Gear , Bike Master, Arai και άλλες στην ανάπτυξη πρωτοτύπων, τη δοκιμή των προϊόντων και την παραγωγή, ενώ παράλληλα γράφει και για περιοδικά μοτοσικλέτας στην Αυστραλία και την Ιταλία.

alex chacon3

 

ΠΗΓΗ: bikerspirit.net